Obrezivanje video zapisa u Adobe Premiere Pro

Pin
Send
Share
Send

Gotovo u svakoj obradi video zapisa u Adobe Premiere Pro postoji potreba da se izrezuju video snimci, sastave ih i generalno uređuju. U ovom programu to uopće nije teško i moguće je svima. Predlažem da razmotrimo detaljnije kako to sve učiniti.

Preuzmite Adobe Premiere Pro

Obrezivanje

Da biste obrezali nepotrebni dio videa, odaberite poseban alat za obrezivanje Alat za brijanje. Možemo ga pronaći na ploči "Alati".Kliknite na njih na pravom mjestu i videozapis se razreže na dva dijela.

Sada nam treba alat "Highlight" (Alat za izbor). Ovim alatom odabiremo dio koji želimo ukloniti. I kliknite "Izbriši".

Ali nije uvijek potrebno uklanjati početak ili kraj. Često trebate izrezati odlomke iz cijelog videozapisa. Radimo gotovo istu stvar, samo s alatom Alat za brijanje ističemo početak i kraj web lokacije.

Alat "Highlight" odaberite željeni segment i izbrišite.

Povezivanje prolazaka

One praznine koje ostaju nakon obrezivanja, jednostavno prebacimo i dobijemo čitav video.
Možete ga ostaviti kakav jest ili dodati neke zanimljive prijelaze.

Odrežite se uštede

Također možete obrezati videozapis u postupku spremanja. Označite svoj projekt dalje "Vremenska linija". Idite na meni "File-Export-Media". U lijevom dijelu prozora koji se otvara nalazi se kartica "Izvor". Ovdje možemo obrezati naš video. Da biste to učinili, jednostavno gurnite klizače na prava mjesta.

Klikom na ikonu obrezivanja na vrhu možemo obrezati ne samo dužinu video zapisa, već i njegovu širinu. Da biste to učinili, prilagodite posebnu karticu.

Na susjednoj kartici "Izlaz" jasno će se videti kako će doći do obrezivanja. Iako je zapravo radije očuvanje odabranog područja, ali obrezivanje se također može nazvati.

Zahvaljujući ovom divnom programu, film možete lako i jednostavno montirati u nekoliko minuta.

Pin
Send
Share
Send