Kako promijeniti post na VK zidu

Pin
Send
Share
Send

Ponekad se dogodi da stvorimo VKontakte zapis na svom zidu, grupi ili zidu prijatelja, ali kasnije primjećujemo da je napravljena greška i moramo to ispraviti. Razgovarajmo o tome kako to učiniti, a također razgovarajmo o mogućim nijansama.

Uređivanje zapisa

Zbog nekih ograničenja ove društvene mreže postoje dvije mogućnosti uređivanja postova.

Situacija 1: Tokom dana

Recimo da nakon što ste napravili snimak na zidu još nije prošlo 24 sata. Tada se zapis može uređivati, algoritam akcija je sljedeći:

  1. Na zidu nalazimo zapis koji je potrebno promijeniti.
  2. Nisu prošla 24 sata od njegovog početka, pa kliknite na tri točke i odaberite Uredi.
  3. Sada se prilagođavamo onako kako smatramo prikladnim i kliknite Spremi.
  4. To je to, rekord je popravljen.

Situacija 2: Prošlo je više od 24 sata

Ako je dan nakon što je napisao zapis prošao, tada gumb za uređivanje nestaje. Sada postoji samo jedna opcija - izbrisati zapis i ponovo je prenijeti, ali već uređena verzija:

  1. Razmotrite primjer objavljene fotografije. Previše je vremena već prošlo, a tome želimo dodati i neki zapis. Ponovno pritisnite tri točke i provjerite jesu li tipke Uredi ne.
  2. U tom slučaju odaberite "Izbriši unos" i izloži ga ponovo u revidiranoj verziji.

Zaključak

Mnogi će pomisliti zašto je takav nezgodan sistem, ali to je jednostavno. To se radi tako da se ne izgubi logično značenje čitave korespondencije. Isto se može naći na određenim forumima. Sada znate urediti VKontakte zapis i zapamtite da imate točno 24 sata da ga promijenite bez brisanja.

Pin
Send
Share
Send